s

News

Hello Portugal - Een zeer interessante en grappige blog van Marleen over het opbouwen van een nieuw leven in het Portugal

Hello Portugal - Een zeer interessante en grappige blog van Marleen over het opbouwen van een nieuw leven in het Portugal

Marleen van Hello Portugal:

Hoe kan het ook anders, ik woon dus in Portugal. Dat is leuk, soms verwarrend, vaak verassend, zo nu en dan verhelderend en af en toe niet zo leuk. Kort gezegd, een en al tegenstrijdigheden, die samen bij elkaar 'het leven' worden genoemd.

Maar Portugal is voor mij méér dan alleen mijn thuisland. Getrouwd met een Portugees en samen een half-Portugese dochter, een Portugese hond en een Portugese schoonfamilie, kan ik dus niet om Portugal heen. Niet dat ik dat wil, want dan zou ik toch een beetje op het verkeerde pad zitten.

En zo ontstond het idee voor Hello Portugal. Een blog over het opbouwen van een nieuw leven in het buitenland. Van emigratie tot aanpassen, van formaliteiten tot wetten en regels en van vallen tot weer opstaan. En natuurlijk blijven lachen, want hoewel het onder de Zuid-Europese zon ook echt niet altijd meevalt, willen we vooral de Portugese feel-good-mood proberen vast te houden.

Zin in een portie Portugese feel-good-mood? Kijk op helloportugal.eu of via Facebook